Hotels in Maastricht

Maastricht kent een groot aantal hotels om in stijl te overnachten. Een overzicht van populaire hotels in deze stad:

Kruisherenhotel Maastricht

  • Het Kruisherenhotel is gevestigd in een voormalig 15e-eeuws klooster en biedt luxe accommodatie met een unieke ambiance. Geniet van prachtige designelementen, een gastronomisch restaurant en een centrale ligging in het historische stadscentrum.

Crowne Plaza Maastricht

  • Dit viersterrenhotel ligt aan de Maas met een prachtig uitzicht op de stad en biedt moderne kamers, uitstekende voorzieningen zoals een binnenzwembad en fitnessruimte, en gemakkelijke toegang tot de bezienswaardigheden van Maastricht.

Townhouse Designhotel Maastricht

  • Townhouse Designhotel biedt een unieke en eigentijdse ervaring met stijlvolle kamers, een gezellige lounge en een duurzaam concept. Gasten kunnen genieten van de gastvrije sfeer en de persoonlijke service in dit milieuvriendelijke hotel.

Derlon Hotel Maastricht

  • Gelegen aan het gezellige Onze Lieve Vrouweplein, biedt Derlon Hotel luxe accommodatie in een historisch gebouw met moderne voorzieningen. Het hotel heeft een prachtig terras, een gastronomisch restaurant en een uitstekende ligging nabij de belangrijkste attracties.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

  • Dit statige hotel bevindt zich in een monumentaal pand tegenover het centraal station van Maastricht en biedt comfortabele kamers, een elegante brasserie en een wellnesscentrum. Ideaal voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

NH Maastricht

  • NH Maastricht is een modern hotel met ruime kamers, een ontspannend wellnesscentrum en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Het hotel ligt op loopafstand van het MECC-congrescentrum en op korte afstand van het stadscentrum.

Hotel Beaumont Maastricht

  • Hotel Beaumont is een eigentijds boetiekhotel met stijlvolle kamers, een trendy bar en een bekroond restaurant. Gasten kunnen genieten van de gastvrije sfeer en de uitstekende service in dit charmante hotel in het hart van Maastricht.